Cap.8

Edward pov

Cuvintele luiAliceerau precum un pumnal  în stomac.

„Refuză…să…mă vadă?”am împietrit.Vampirii nu fac asta de obicei,dar m-a luat prin surprindere.

„Ea a plecat din Forks fără să-ţi spună..”gândul lui Jasper.

M-am uitat la el.”Îmi pare rău.”

„Nu ştiu de ce,dar o s-o pună pe Renee să-ţi spună să pleci.”

Eram rănit şi nu înţelegeam de ce.M-am oprit din alergat.

„Am făcut ceva greşit?”Am întrebat cu voce tare.”De ce ar pleca fără să-mi spună şi apoi refuză să mă vadă?”

Jasper a oftat.Alice încerca să mă calmeze.”Te iubeşte Edward,asta o ştiu sigur.Dacă Bellei îi este rău,poate nu o să vrea să te vadă până nu se simte bine.Nu vrea să te îngrijorezi.

„Poate..”am răspuns,simţându-mă nesigur.

Simţeam cum Jasper mă încurajează.”Alice şi cu mine vom merge cu tine în Florida.O să aflu ce sentimente are Bella şi poate Alice fiind mai aproape decât Bella poate vedea viitorul ei mai bine.Din câte ştim,Renee a invitat-o să o viziteze.”

„Da.”a zis Alice.”O să mergem cu tine. O să cumpăr un bilet şi pentru Jasper, şi ne vedem în Tallhassee.”

Am făcut pauză înainte să răspund.O să fie drăguţ  să am suportul lor,în special dacă Bella o să trebuiască să se interneze în spital.Am cutremurat,gândindu-mă că va trebui să petrec timpul în Phoenix.O să fie mai puţin ca în cele patru luni în care ea aproape a murit.Aş face orice  să o protejez.

„Mulţumes,apreciez ajutorul vostru.”

I-am dat telefonul lui Jasper pentru a putea vorbi cu Alice şi eu am alergat câteva mile.Chiar şi gândurile lui Jasper i le auzeam,îi ofeream iluzia de intimitate.

Greutatea a dat peste mine la auzul veştilor că Bella a părăsit Forks.Încercam să mă concentrez la faptul că ea era bolnavă,dar faptul că ea a părăsit oraşul fără mine este ca un pumnal în stomac.

De ce ar părăsi oraşul în grabă fără să-mi spună?Şi mai mult,de ce refuză să mă vadă?Ceva se întâmplă şi eu eram decis să aflu ce.

Am alergat până la aeroportul Anchorage,gândurile lui Jasper erau leşinate,dar tot îl puteam auzi.Ştiam că îmi urmărea mirosul,dar distanţa s-a mărit între noi.Se pare că se gândea că nu o să mă găsească.

„Cât de rău este,Alice?”A întrebat Jasper gândindu-se la Bella.

Printre gândurile lui,am auzit răspunsul lui Alice.

„Este rău.Chiar rău.”

 

Lasă un comentariu